Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Picknickartikelen en andere producten om lekker buiten te eten en drinken

Wij hebben van alles in de webshop om lekker buiten te eten en te drinken: picknickartikelen, koeltassen met hippe prints, retro thermosflessen, Bento boxen, broodtrommels, etc

Outside Wishes heeft picknickspullen van Esschert Design, Rex London, en Sass & Belle.

Het assortiment wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.

Levering
De artikelen worden via PostNL verstuurd voor € 5,95, bij een bestelling boven € 50,- betaald u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd.  Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over de picknickartikelen? Neem contact op door te bellen 06 – 15006374 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 2