Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Onderweg naar...het strand, buiten, regen, picknick en ik neem mee:

Reisartikelen: Outside Wishes heeft allerlei producten om mee op vakantie te nemen: naar het strand, voor de picknick, voor in de regen, en gewoon voor onderweg.

De artikelen zijn leuk om uzelf mee te verwennen en om cadeau te geven. Picknicktassen met vrolijke prints, hammamdoeken zijn bijvoorbeeld heel geschikt als cadeau voor een verjaardag of als aardigheidje. Outsides Wishes is leverancier van Esschert Design, Rex London, Sass & Belle.

Levering
De artikelen worden via PostNL verstuurd voor € 5,95, bij een bestelling boven€ 50,- betaald u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd.  Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over de reisartikelen? Neem contact op door te bellen 06 – 15006374 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 4