Onderweg naar...het strand, buiten, regen, picknick en ik neem mee:

Reisartikelen: laptophoezen, brillenkokers, pleisters en meer. Outside Wishes heeft allerlei producten om mee op vakantie te nemen: naar het strand, voor de picknick, voor in de regen, en gewoon voor onderweg.

De artikelen zijn leuk om uzelf mee te verwennen en om cadeau te geven. Picknicktassen met vrolijke prints, hammamdoeken, en (kinder)strandstoelen zijn bijvoorbeeld heel geschikt als cadeau voor een verjaardag of als aardigheidje. Outsides Wishes is leverancier van Esschert Design, Disaster Designs, Easy Beach en Zebra Trends.

Het assortiment wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.

Levering
De artikelen worden via DHL verstuurd voor € 4,95, bij een bestelling boven€ 50,- betaald u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd.  Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over de reisartikelen? Neem contact op door te bellen 06 – 10889259 of door een e-mail te sturen naar info@outside-wishes.nl. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 6