Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Betaalmethoden

BETAALMETODE

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Ideal

✓Gegarandeerde betaling
✓De nummer 1 betaalmethode in Nederland
✓Snel en vertrouwd via de eigen bank

   

Nadat u iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt uw eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.


Vooruituitbetaling
betalen via bankoverschrijving? Overboeking

U kunt uw aankopen betalen door middel van een bankoverschrijving.

Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer.
Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen verstuurd.

Let op: Wij reserveren uw bestelling 7 dagen om de betaling te voldoen.
Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode bij outside-wishes.nl ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten.
Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.

• Vooruitbetalen is veilig 
• Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Ons IBAN Rekeningnummer: NL92RABO0135956897 tnv Outside Wishes ovv Ordernummer
(BIC: RABONL2U)

 

Paypal

Met Paypal kunt u via PayPal, MasterCard, Visa, American Express betalen.

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

De extra kosten hiervan zijn € 0,50.

 Achteraf betaling via Billink


Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”).
Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur een contractuele rente van 0,75% per maand (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen.

De extra kosten hiervan zijn € 0,50.