Tassen

Bij Outside Wishes heeft u ruime keuze in big shoppers/ grote tassen met of zonder prints, schoudertassen, kindertassen in vrolijke kleuren, en lunchtassen.

De big shoppers zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke designs bijvoorbeeld met een bloemetjesmotief, een wereldkaart, of geometrisch patroon. De shoppers zijn onder andere van het merk Dotcomgiftshop. Een kleinere variant van de big shopper is de lunchtas voor kinderen: handige kleine tasjes die van binnen geïsoleerd zijn. Andere beschikbare tassen voor kinderen zijn rugzakken en schoudertassen.

Volwassen kunnen tevens een tas online kopen bij Outside Wishes: mooie schoudertassen gemaakt van vilt, kunstleder of suèdine. Het assortiment wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.

Levering
De artikelen worden via DHL verstuurd voor € 4,95, bij een bestelling boven€ 50,- betaald u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd. Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over de tassen in de webshop? Neem contact op door te bellen 06 – 10889259 of door een e-mail te sturen naar info@outside-wishes.nl. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 3