Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Tassen

Bij Outside Wishes heeft u ruime keuze in big shoppers/ grote tassen met of zonder prints, kinderugtassen in vrolijke kleuren, en lunchtassen.

De big shoppers zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke designs bijvoorbeeld met een bloemetjesmotief, een wereldkaart, of geometrisch patroon. De shoppers zijn onder andere van het merk Rex London. Een kleinere variant van de big shopper is de lunchtas voor kinderen: handige kleine tasjes die van binnen geïsoleerd zijn. Andere beschikbare tassen voor kinderen zijn rugzakken en shoppers.

Levering
De artikelen worden via PostNL verstuurd voor € 5,95, bij een bestelling boven € 50,- betaald u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd. Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen in Noordwijkerhout.

Contact
Hebt u vragen over de tassen in de webshop? Neem contact op door te bellen 06 – 15006374 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 2