Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Decoratie voor in de tuin!

Na een lange week (binnen) op het werk is het tijd om even in de tuin te genieten. Tuinieren en het buitenleven brengt mensen tot rust, en de tuinaccessoires van Outside Wishes maken het écht leuk om met de tuin bezig te zijn.

Het aanbod van de webwinkel bestaat onder meer uit buitenkleden, verlichting, thermometers, vogelhuisjes, Marokkaanse asbakken, en producten gemaakt van leisteen. De tuinaccessoires zijn mooi voor in uw eigen tuin en leuk om cadeau te geven.

Het assortiment wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.

Levering
De artikelen worden via DHL verstuurd voor € 4,95, bij een bestelling boven€ 50,- betaald u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd.  Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over de tuinaccessoires? Neem contact op door te bellen naar 06 – 15006374 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 3