Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Tuinieren en buitenleven

Een tuin is een eigen ‘onthaastplek’ dichtbij huis. Een tuin, terras, of balkon biedt volop kansen om een groene wereld te creëren met mooie artikelen uit onze webwinkel in tuinieren en buitenleven.

Outside Wishes heeft een ruim assortiment artikelen voor tuinieren en buitenleven waaronder tuingereedschap, gieters, emmers, plantensproeiers, tuinhandschoenen, bloempotten en producten voor het kweken van planten.

Levering De artikelen worden via PostNL verstuurd voor € 5,95, bij een bestelling boven € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd. Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over het tuingereedschap? Neem contact op door te bellen naar 06 – 15006374 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 5