Tuinieren en buitenleven

Een tuin is een eigen ‘onthaastplek’ dichtbij huis. Een tuin, terras, of balkon biedt volop kansen om een groene wereld te creëren met mooie artikelen uit onze webwinkel in tuinieren en buitenleven.

Outside Wishes heeft een ruim assortiment artikelen voor tuinieren en buitenleven waaronder tuingereedschap, gieters, emmers, plantensproeiers, tuinhandschoenen, bloempotten, de Xala collectie, en producten voor het kweken van planten.

Het assortiment wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.

LeveringDe artikelen worden via DHL verstuurd voor € 4,95, bij een bestelling boven € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd. Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over het tuingereedschap? Neem contact op door te bellen naar 06 – 10889259 of door een e-mail te sturen naar info@outside-wishes.nl. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 5