Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Lekker buiten spelen, op ontdekking in de tuin en onderweg naar...

U kunt bij Outside Wishes ook terecht voor kindertuingereedschap en accessoires. Hierbij kunt u denken aan kinderharken en scheppen, gieters, en leuke producten om buiten te spelen en over te blijven. Wij verkopen tevens pleisters in een blikje en vrolijke big shoppers of de easy beach kinderstrandstoel. Handig voor een dagje strand of park!

Het kindertuingereedschap en de andere accessoires zijn ideaal om kinderen kennis te laten maken met de planten en dieren, en om hen de tuin te laten ontdekken.

Het assortiment wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.

Levering
De artikelen worden via DHL verstuurd voor € 4,95, bij een bestelling boven€ 50,- betaald u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd.  Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over de kindertuingereedschap? Neem contact op door te bellen naar 06 – 15006374 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 5