Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

I love Birds

Outside Wishes is de webwinkel voor al uw vogelartikelen bijvoorbeeld voor vogelhuisjes, nestkastjes, vogelvoeder, vogelpindakaas met vruchten of zonnebloempitten, en pindakaaspothouders. Wij hebben alles om een vogel zich thuis te laten voelen in uw tuin!

Het assortiment met vogelartikelen wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.

Levering
De artikelen worden via PostNL verstuurd voor € 5,95, bij een bestelling boven € 50,- betaald u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd.  Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over de vogelartikelen? Neem contact op door te bellen 06 – 15006374 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.