Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Vogelhuisje kopen

Vogelhuisje kopen? 

Een vogelhuisje is een sfeervolle toevoeging aan uw tuin of balkon en trekt mooie vogels aan. In de koudere wintermaanden is het belangrijk dat de vogels een warm plekje vinden in een vogelhuisje om in de lente te kunnen broeden.

Wil je een vogelhuisje kopen? Outside Wishes is de webwinkel voor al uw vogelartikelen bijvoorbeeld voor een vogelhuisje, nestkastjes, vogelvoederhuisje, vogelpindakaas met vruchten of zonnebloempitten en pindakaaspothouders. Wij hebben alles om een vogel zich thuis te laten voelen in uw tuin!

We hebben o.a. een vogelhuisje van Esschert Design. Een lust voor het oog en fantastisch voor de vogels. Ook hebben wij doorzichtige vogelhuisjes die je op het raam kunt plakken. Zo kun je ten alle tijden de vogels goed bekijken als zij in hun vogelhuisje eten of nesten.

Het assortiment van het vogelhuisje wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief.