Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Vogelvoederhuisje kopen

Een vogelvoederhuisje is een sfeervolle toevoeging aan uw tuin of balkon en trekt mooie vogels aan. In de koudere wintermaanden is het belangrijk dat de vogels worden bijgevoerd door de vogelvoederhuisjes. 

Outside Wishes is de webwinkel voor al uw vogelartikelen bijvoorbeeld voor vogelhuisjes, nestkastjes, vogelvoederhuisje, vogelpindakaas met vruchten of zonnebloempitten en pindakaaspothouders. Wij hebben alles om een vogel zich thuis te laten voelen in uw tuin!

We hebben o.a. een vogelvoederhuisje van Esschert Design. Een lust voor het oog en fantastisch voor de vogels. Ook hebben wij 'doe-het-zelf' vogelvoeder pakketen in ons assortiment. Natuurlijk mogen de klassieke voederkasten niet ontbreken. 

Het assortiment van het vogelvoederhuisje wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.