Snelle levering - Bezorgkosten €5,95 en gratis verzending vanaf €50,-                                     Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 465 beoordelingen

Vuurkorf & vuurschaal kopen?

Gezellig vuurtje op een mooie zomer avond! Voor een mooi, groot en open vuur is een vuurschaal zeker geschikt. De vuurschaal geeft een magische sfeer aan de tuin als het brandt. Maar, zeker als de vuurschaal niet aan staat is het een lust voor het oog. De vuurschaal kan branden zonder gevaar. Zeker met het gebruik van een deksel, kun dichtbij van je vuurschaal genieten. De vuurschaal is een musthave in de tuin. 

Wil je een vuurschaal kopen? Bekijk dan snel ons aanbod.

Het gehele jaar door kun je genieten van je vuurkorf. Het is een manier van leven. Outside Wishes is bij uitstek de plek om een sfeervolle vuurkorf te bestellen. In de vuurkorf maak je snel een eenvoudig vuur. Je kunt genieten van de warme vlammen. Je kunt er zelfs op kokkerellen of ongedwongen genieten van de sfeer. Bij Outside Wishes heb je een vuurkorf in alle soorten en maten.  

De vuurkorf en vuurschaal is ook een veilig en perfect alternatief voor het graven van een gat, olieton of los vuur. De vuurkorf en vuurschaal biedt bij uitstek een sociale plek waar je tot in de late uurtjes kunt genieten onder de sterrenhemel.

Wil je een vuurkorf kopen? Bekijk dan snel ons aanbod.

Naast de vuurkorf en vuurschaal kun je ook bij ons terecht voor de nodige accessoires zoals lange lucifers, vuurstokjes, popcornpan, marshmallowpin en een pannenkoekenpan