vuurschalen / vuurkorven / BBQ

Heerlijk tijdens een mooie avond buiten genieten van het weer, om het buiten aangenamer te maken is het wel zo gezellig met een barbecue met lekkere dingen en een vuurschaal of vuurkorf om je warm te houden.

Een beetje hulp bij het aanmaken? Fat Wood vuurschokjes maken het je hier makkelijk en ook de lange lucifers en de Baffadou blaaspijp kunnen helpen. Om extra sfeer te creëren steek je een vuurpotje aan!

Bij een lekker vuurtje is het leuk om marshmallows of worstjes te grillen op de marshmallow of grillspies

Het assortiment wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje in de webwinkel en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om Outside Wishes te volgen via social media: Facebook, Twitter, en Pinterest.

Levering
De artikelen worden via DHL verstuurd voor € 4,95, bij een bestelling boven € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Past het artikel door de brievenbus, dan wordt het via brievenpost verstuurd. Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen.

Contact
Hebt u vragen over de Barbecue's of vuurkorfen? Neem contact op door te bellen naar 06 – 10889259 of door een e-mail te sturen naar info@outside-wishes.nl. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.

Outside Wishes is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Pagina 1 van 2